Cius

Cius Techniek B.V. is een service verlenend dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit 15 jaar ervaring in de Warmtepomp techniek. Door jarenlange ontwikkeling aan diverse systemen en de montage van vele duurzame energie systemen, is Cius techniek in staat de meest complexe installaties te ontwerpen, realiseren, onderhouden en te monitoren. naast een grote klantenkring bestaande uit installateurs is Cius techniek ook service partner van diverse fabrikanten van duurzame producten. Door dit partnerschap kunnen we adequaat handelen in geval van een storing of probleem.

De doelstelling van Cius techniek is het optimaliseren van de klimaatinstallaties van onze klanten of het nu gaat om nieuwe of bestaande installaties. Veel hedendaagse installaties met gecombineerde energie opwekkers zijn niet op de optimale configuratie ontworpen of ingesteld. Met de juiste configuratie of instelling valt veel energie en daarmee kosten te besparen. Door de constante vernieuwing van de producten in de markt zal de vraag naar begeleiding in duurzame projecten toenemen. Om ervoor te zorgen dat de installateur zelf geen expert hoeft te zijn om de installaties te kunnen leveren, kan Cius techniek bijvoorbeeld het ontwerp, realisatie, beheer of onderhoud op zich nemen.

Kortom Cius techniek kan in iedere fase van het realisatie of optimalisatie proces ondersteunen. Ook beschikt CIUS techniek over de mogelijkheid om installaties op afstand te monitoren/bijsturen.

Cius techniek staat voor:

– Begeleiding in ontwerp, advies , realisatie, beheer, service en BRL6000-21 certificering van warmtepomp projecten

– Streven naar 100% duurzaam opgewekte energie in 2030

– Klanten helpen realiseren van hun duurzame ambities